Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tücsök - túra helyett Micsurin

2010.11.06

 

Az időjárás felelős megint jó munkát végzett. Csodálatos, ragyogó napsütés volt. A találkozóhelyen 24-en gyűltünk össze. Úgy látszik, sokan szerettük volna kihasználni még a késő őszi tavaszt. Még olyan kedves túratársak is eljöttek megint, akik nagyon-nagyon régen voltak velünk. Sőt, két új taggal is bővülhetett Misi levelező-listája, és a résztvevőkről készített kimutatása.

Vidáman vágtunk neki az útnak. Már az első néhány lépés után kiderült, hogy még az a vékony kabát is soknak bizonyult, amit a novemberi dátum miatt fölvettem. P. Imre jóvoltából megnyílt előttünk egy kapu! KépBemehettünk, és megnézhettük a Disznófő forrást, és a kert másik felében egy kedves kis házikót, pöttyös bográccsal. (Lehet, hogy a Fürdő-túrára én is szerzek egy ilyent?)

A Virág-völgy vasútmegállónál tartottunk egy kis szünetet. Itt a Cukros-bácsi még egy kis csokit osztogatott,Kép majd szomorú szívvel elköszöntünk tőle. De 23-an kitartóan mentünk tovább. Fél 12 előtt fölértünk Makkosmáriára.

Itt kedves túravezetőnk egy fél óra pihenőt engedett nekünk. Mi pedig kihasználtuk a sok időt, a meleg napsütést és falatoztunk, beszélgettünk, sétáltunk. Benéztünk a templomba is. A déli harangszóra pedig mindannyian Misi körül voltunk. Egy nagyon kellemes sétával leértünk Budakeszire, ahol perceken belül megérkezett a buszunk is.

Jó volt megint együtt lenni a régi és új kedves túratársakkal.

 

 

Kép

 

 

 

 


 

A mappában található képek előnézete Micsurin túra